♕Sweet Purple.
*_*
7/29/11 @ 11:32 PM | 0 Sweety [s]

1o things i hate .

#1 Aku benci orang yang mulut longkang yang suke buat cerita palsu

#2 Aku benci bila aku takde kredit

#3 Aku benci cicak, lipas dan nyamuk yang ade kat rumah aku

#4 Aku benci chatbox facebook yang sekarang

#5 Aku benci bila ada orang tak reply text aku, dah la tunggu punya lama

#6 Aku benci bila aku sakit tekak and segala bagai macam sekarang pastu suare macam minah rock tercekik kulit durian

#7 Aku benci gado dengan perempuan yg tak faham bahasa

#8 Aku benci cikgu marah marah aku tanpe sebab lepas tu suruh buat something yang bagi aku langsung takd faedah

#9 Aku benci bile aku tak dapat selesaikan mathematics problem yang orang laen kate kacang goreng

#10 Aku benci perasaan yang aku rase sekarang


Older Post | Newer Post
Pwincess :)

Assalamualaikum. Hye :) Thanks for visiting my blog. No rude words here. Please, mind your own bussiness k. Em, respect me and I'll respect you back. Terima kasih sudi baca blog saya :)



Choose it :)

Diary AboutMe Stuffs Linkies

Positive shout :)


Shoutbox


Love them!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : fyfaa/eyhaa
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!