♕Sweet Purple.
3 syawal :)
9/1/11 @ 11:02 AM | 0 Sweety [s]

hello hello , wazzup-wazzup xD


  assalamualaikum, korang ohh korang *cehh bajet kodd? alimm x) HAHA! kdah. korang, maaf yee sebab da lama tak update blog. Sumpahh lupa --' biasa laa derr, busy raya sampai apapun tak ingat. well, FREEDOM lepas puasa. *weyhh, raya-2 jugakk, tapi MERDEKA fyfa tak lupa :'D hihi bangga!! Tapi kan, PUASA tuu still dok teringat sebab rasa sekejap saja.. :'/ hmm, harap-harap next year dapat jumpa bulan Ramadan lagi.
 
K, tutup bab puasa, ni ha nak ce cite sesama x] haha.

>first day raya ; bangun awal then bersiap-siap tunggu sampai pukul 8 sebab nak g solat hari raya. tup-tap-tup-tap, tak jadi pergi sebab -_________-' *RAHSIA* Pukul 10;30am tunggu tetamu datang rumah opah. Last-last bebudakk yang datang kutip duit hahaha tetamu jugakk en? After that, ramai lah tetamu yang ditunggu kunjung tibaa. Lepas fyfa salam semua, apa lagi?! GERAK RAYAA :)

>second day raya ; mcm first day jugakk, bangun awal and tunggu tetamu datang. ramai sedara-mara yang balik pastu ajakk fyfa pergi teman diaorang raya, tunjukk jalan nak g setiap pelosok kampung ==' & bla bla bla. petang pukul 2 mcm tu, aktiviti bebas err then pergi raya rumah aunty, uncle, and cousin. Jumpa ramaii, dah la sesakk mcm tin sardin :O *raya last year lagi BEST! 

>third day raya ; ha ini la yang nak cer
r nie, HARINI LAH HARINYA :P taktaw apa yang akan terjadi today sebab papa ad ckp yang uncle nak dtg beraya. huh? fyfa da la penat semalam balik raya lambat, then kena tunggu pulakk orang nak datang!!! ayooo -.- hmm, apa boleh buat? tengokk, kata nak mai, tapi tak mai-2 lagi, so buat apa bangun awal-2? haiyaa, dah bosan ahh asyik-2 ngadap EFBIEE, BLOG and ETC :/ so, wtevr mls nak membebel


so, have a nice day today ;) da da~


Older Post | Newer Post
Pwincess :)

Assalamualaikum. Hye :) Thanks for visiting my blog. No rude words here. Please, mind your own bussiness k. Em, respect me and I'll respect you back. Terima kasih sudi baca blog saya :)



Choose it :)

Diary AboutMe Stuffs Linkies

Positive shout :)


Shoutbox


Love them!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : fyfaa/eyhaa
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!