♕Sweet Purple.
PMR is around the corner.
3/10/13 @ 7:21 PM | 0 Sweety [s]

Assalamualaikum and hiiiii everyone :')

LAMAnya tak onl and post dkt blog!!! Rindu k rindu :') heeee, al-maklumlah PMR lg 7 bulan, so this year kena banyak berkorban... Takboleh lengahkan masa lagi, rite? #PMRVICTIM #2013

PMR THIS YEAR KAN YANG TERAKHIR, so mesti usaha lebih :D
K, tetiba jaa nak post ni sbb 2 hari dpt MC cause i'm having a bad fever. So, dpt rest dkt rmh and i'm so...bored -__- haihh, apa bole buaddd~

Cakap psl PMR tetiba rasa cuak. Know what? yalahhh, exam second terbesaq dlm hidup. First exam tu mestilah espeyemm / SPM. Cikgu pun dk bg soalan-soalan negeri lain & soalan-soalan peperiksaan yg lepas. Dengan cara ini, ia dpt menaikkan semangat dan dpt dijadikan panduan oleh kami utk menjawab peperiksaan PMR nanti. ECEWAHHH, Ayattt xD hehehe. Aku suka cikgu2 yg mengajar, semua best2 & sporting. Semoga Allah merahmati mereka. Amin :)


Hmm, todayy 10/3/2013 kan? dahh 1 year 7 months ryz pegi menghadap Yang Maha Esa.. Al-fatihah fr him.

Nak luahkan perasaan ni =='
Hmm, 2 weeks ago exam UP1 and it was very difficult questions! TENSION k TENSION >,<
Tapi, cikgu2 cakap yg ni baru soalan form 3 bkn form 1 & 2 lagi....  and arghhhh!!!
Habislah lepas ni mmg kena kerah tenaga & minda utk dpt 9A... *PRAY FOR ME


K stop ah psl what so ever ni... Fyfa punya post kalini pun mcm apa jaa, biaq ahh :p
Yeaaayyy tk sbrnyaa nk cuti hujung bulan ni cause papa nk bwk pi holiday :'D
Nakk snap banyak2, wuuuuuuuuuuuuuuu~


time to take some medicine, kbye! take care bloggers! see u again next time, inshaaAllah ^^Y 


Older Post | Newer Post
Pwincess :)

Assalamualaikum. Hye :) Thanks for visiting my blog. No rude words here. Please, mind your own bussiness k. Em, respect me and I'll respect you back. Terima kasih sudi baca blog saya :)



Choose it :)

Diary AboutMe Stuffs Linkies

Positive shout :)


Shoutbox


Love them!

Template by : Mieyra | Biela
Full Edited : fyfaa/eyhaa
Image From : we❤it

Best View at GOOGLE CHROME!